esmaspäev, 2. märts 2015




Liina Ellik 


Fotol: Saaremaa Ühisgümnaasiumi 1. klasside lapsed kohtusid kohaliku lastekirjaniku Liina Ellikuga Saaremaa Keskraamatukogus 12.veebruaril 2015

Lõpetanud Orissaare Keskkooli ja Tallinna Pedagoogikakooli. Töötanud lasteaiaõpetajana, peres kasvab kolm last. Hekel tegeleb oma suure unistuse elluviimisega - kirjutab lastele raamatuid.

Esimene raamat „ Hiir Sennimeri seiklused maakodus“ ilmus 2013.aasta maikuus ning järgmine raamat „ Jaaniussikesed, lähme“ 2013 septembris (2014.a ilmus ka  samanimeline CD).

Mõlema raamatu illustraatoriks on Olivia Lipartia, kellega koostöö on väga meeldiv.
„Jaaniussikesed, lähme“ idee ja peategelased pärinevad lasteaiast, kus Liina kunagi  töötas. Seal kandsid rühmad erinevate putukate nimesid. Õpetlik sõnum on mõnevõrra seotudki lasteaiaga, sealsete toredate õppekäikudega. Läbi sellise loomingu on kirjanik kogu aeg rõõmsate, elevil ja särasilmsete lastega seotud.
Ja see teebki teda õnnelikuks.

Liina Elliku lasteraamatud on müügil ka Kuressaares asuvas poes "Saarte Sahver".  Saaremaa Ühisgümnaasiumi raamatukogus on need toredad raamatud olemas tänu ühele heale õpetajale, aitäh!






Hooandja, http://www.hooandja.ee/en/projekt/lasteraamatuprojekt-sobraks-imerohutee

 

Kommentaare ei ole: